[Q] Universal Linux Toolkit v2.1.0 error

hi, I tried to root my nexus 7, and all ok, but when I tried to exec flash google factory image, I've the following output

Downloading Factory Image...
--2013-01-24 02:07:53-- URL rejected
Resolving dl.google.com (dl.google.com)... 74.125.225.238, 74.125.225.224, 74.125.225.230, ...
Connecting to dl.google.com (dl.google.com)|74.125.225.238|:443... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 291197311 (278M) [application/x-tar]
Saving to: `factory.tgz'

100%[================================================== =================================>] 291.197.311 365K/s in 16m 6s

2013-01-24 02:24:00 (294 KB/s) - `factory.tgz' saved [291197311/291197311]

< waiting for device >
...
(bootloader) Bootloader is already unlocked
OKAY [ 0.020s]
finished. total time: 0.020s
erasing 'boot'...
OKAY [ 0.128s]
finished. total time: 0.129s
******** Did you mean to fastboot format this partition?
erasing 'cache'...
OKAY [ 0.238s]
finished. total time: 0.238s
erasing 'recovery'...
OKAY [ 0.136s]
finished. total time: 0.137s
******** Did you mean to fastboot format this partition?
erasing 'system'...
OKAY [ 0.217s]
finished. total time: 0.218s
******** Did you mean to fastboot format this partition?
erasing 'userdata'...
OKAY [ 3.612s]
finished. total time: 3.612s
sending 'bootloader' (2096 KB)...
OKAY [ 0.280s]
writing 'bootloader'...
OKAY [ 1.952s]
finished. total time: 2.232s
rebooting into bootloader...
OKAY [ 0.020s]
finished. total time: 0.020s
sending 'radio' (16384 KB)...
OKAY [ 2.071s]
writing 'radio'...
FAILED (remote: (BadParameter))
finished. total time: 2.086s
rebooting into bootloader...
OKAY [ 4.012s]
finished. total time: 4.012s
archive does not contain 'boot.sig'
archive does not contain 'recovery.sig'
failed to allocate 488804800 bytes
error: update package missing system.img

Press ENTER to return to the main menu...



I tred using another USB port, and cable, moving the app to another folder and re-run, but I've the same output.

This is awfull cause I can't boot my nexus, only re-flashing the recovery, I can boot it, but the O.S. not. My nexus is dead, what I can do?

My, OS, is Linux Mint Nadia

Show Accepted Answer

Guest Quick Reply (No URL, BBcode or HTML)

Last post by ybrown
1 hour ago
Last post by odouglas
2 hours ago
G
Started by kirlin.cordie
Last post by fadel.landen
4 hours ago
Last post by cdach
22 minutes ago
Last post by yspencer
2 hours ago
Last post by abecker
1 hour ago
Last post by joanie52
2 hours ago
Last post by pat85
1 hour ago